Подходящият момент да се подложите на лазерна епилация?

Защо пролетта е подходящият момент да се подложите на лазерна епилация?

Лазерната епилация е сред най-популярните съвременни методи за премахване на нежалното окосмяване. Според специалистите тя е и една от най-купуваните и търсени услуги за разкрасяване както в традиционните салони за красота, така и в големите и професионални медицински центрове. И ако обезкосмяването като процедура се свързва повече с летния сезон, трябва да отбележим, че е повече от изгодно да се възползвате от лазерна епилация сега, през първите пролетни дни от годината. Ако се чудите защо, имаме и реални основания и причини да заставаме зад подобно твърдение. А ето ги и тях, обяснени на простичък и ясен език:

1. За перфектни трайни резултати лазерната епилация изисква няколко последователни процедури. Стартирайки курса по премахване на нежеланото обезкосмяване сега, ще се радвате на гладка кожа през сезона, в който я открито я показвате. Имайте на предвид, че често времето между две процедури може да варира до седем и повече дни и то не само поради мерки за безопасност, но и поради натовареността на конкретния екип и специалист, който ще я извърши.

2. Лазерната епилация е в пъти по-евтина като услуга през пролетта. Това е добре дошла новина за всички, които имат интерес към нея, но не успяват да си я позволят в пиковия летен сезон. В действителност, лазерната епилация не е евтин лукс. Сега обаче можете да си го позволите на по-ниска цена. Особено ако заложите и на ваучер за услугата. Ние разполагаме с много такива предложения на нашата платформа.

3. Лазерната епилация сега, а не през лятото, ще ви даде преднина пред всички останали. Нали знаете как се започва с една трескава подготовка през първите дни на жаркото слънце у нас. То не е обезкосмяване, не е смяна на прическата, педикюр и всичко онова, което изоставаме под пластовете дрехи през пролетта. С други думи, епилацията с лазер сега е начин да получите предимство пред останалите.

4. Същевременно, ако говорим за отстъпки, сега е моментът и да посетите екзотична топла страна. През лятото цените за подобни почивки определено са двойни и тройни. При такъв повод за веселие и прекрасни емоции няма как да не се подготвите подобаващо, като се разкрасите, включително и като се подложите на премахване на излишното окосмяване чрез лазерна епилация.

Разгледайте на платформата на Relax Point актуалните предложения за ваучери за лазерна епилация и за вашия град. Използвайте филтрите, за да можете по-бързо да достигнете до желаната услуга или салон, в който държите да я извършите!