Избери локация
Категория
Изчисти филтрите »
Намалена цена -30.00% 50 лв. 35 лв.

Миглопластика - различни методи

5.00
  • 5.00 / 5.00
Супер цена 47 лв.

Карта за солариум 100 минути

Искате да поддържате красивия летен загар? Студио Канела е вашето място! Картата може да ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Топ цена 18 лв.

Карта за солариум 30 минути

Искате да поддържате красивия летен загар? Студио Канела е вашето място! Картата може да ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Супер цена 20 лв.

Ултразвуково почистване на лице

Почистването с ултразвук е бърз и лесен начин да освежим и обновим кожата на лицето си. ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Намалена цена -36.36% 55 лв. 35 лв.

Ламиниране, подхранване и боядисване на мигли

Ламинирането на мигли (трайно извиване на мигли) е напълно безвредна процедура, чрез ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Намалена цена -37.50% 400 лв. 250 лв.

Перманентен грим

При закупуване на ваучер избирате перманентен грим на една от следните ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Намалена цена -42.86% 350 лв. 200 лв.

Микроблейдинг

Микроблейдинг-новото име на перфектните вежди.Микроблейдинг техниката е изцяло ръчен ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Намалена цена -50.00% 50 лв. 25 лв.

Професионален грим

Професионален Бюти и арт грим При закупуване на ваучер, избирате професионален грим за ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Топ цена 15 лв.

Класически масаж

Класическият масаж на лице стимулира кръвообращението, което от своя страна насища кожата ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Топ цена 95 лв.

Пакет Ламиниране на мигли и вежди + боядисване + подхранваща терапия

LashLift Ламиниране на мигли Elleebana Ламинирането на мигли е напълно безопасна ...

5.00
  • 5.00 / 5.00

Вземете своя ваучер за козметични процедури днес, без стрес!

Защото ние сме открили и приготвили за вас само проверени и наистина качествени оферти за красота. В Relaxpoint си имаме своя собствена, изпитана система за бърза оценка на разкрасяващите услуги и за проверка на репутацията на фирмата. Прилагайки я гарантираме на вас, потребителите, че най-накрая можете да избирате между козметична процедура за оформяне на вежди или ваучери за мигли, а не между качествена и некачествена услуга. Защото всички услуги, които публикуваме на платформата са предварително проверени и достатъчно качествени, за да отговорят на вашите очаквания и изисквания.

Всички качествени ваучери за салони за красота на едно място

Знаем какво ще си кажете – платформи с ваучери за красота, колкото искате в интернет! Така е. За съжаление не са малко сайтовете, на които ще попадате и в които безразборно ще се публикуват всички предлагани оферти за красота. С какво сме по-различни ние? Екипът на Relaxpoint ви поднася една надеждна селекция от ваучери за козметични процедури и ваучери за мигли. В тази селекция ще намерите услугата, която ви е необходима и можете да бъдете спокойни, че тя изцяло ще покрие и най-високите ви критерии за качество. Защото точно по тези критерии ние проверяваме наличните ваучери за красота, преди да ги публикуваме тук, на нашата страница. Можете да избирате от множество процедури на едно място и то без никакво притеснение, че е възможно да попаднете на слаб професионалист, на нелицензирано студио за красота или на услуга, не отговаряща на съвременните стандарти в индустрията.

Подарете си самочувствие и красота с Relaxpoint селекцията от ваучери за козметични процедури

Всеки има нужда от малко време за себе си, да направи нещо за себе си, за да заобича още повече себе си. Съвременните ваучери за козметични процедури са идеалното решение за тези цели. А ние смятаме, че хората трябва да си ги поставят по-честичко. Любовта към собственото ни тяло, към това, което виждаме в огледалото, е любовта, която носим със себе си ежедневно и предаваме и на околните. Самочувствието е начин да променим нагласата си към живота, да подхождаме по-решително към големите предизвикателства в нашето ежедневие, да бъдем смели в сбъдването на собствените си мечти. А и колкото и да не ни се иска, живеем в един безконечен панаир на суетата. Живеем в епоха, в която обвивката оказва не малко влияние върху отношението, което ще породим сами към себе си. Но да полагаме грижи за себе си и за външния си вид е много повече от това да вярваме в силата на външния вид вместо на вътрешната красота. Да полагаме грижи за своята красота е начин да си кажем „Обичам те!“ сами на себе си. А могат да обичат единствено тези, които са способни да обичат собствената си душа и външна обвивка, нали така?

В нашата богата селекция от ваучери за салони за красота можете да намерите ваучери за мигли, за разкрасяващи процедури, епилация, терапия за лице, солариум и други. Не се колебайте да разгледате предложенията в Relaxpoint и да намерите идеалната за вас услуга.