Избери локация
Категория
Изчисти филтрите »
Супер цена 45 лв.

Обнови визията си

Процедурата включва: Боядисване на коса с боя от салона Измиване с висококачествен ...

5.00
  • 5.00 / 5.00
Супер цена 25 лв.

Подстригване, измиване и изправяне със сешоар

Процедурата включва: Подстригване на коса Измиване и нанасяне на подходяща ...

5.00
  • 5.00 / 5.00

Вземете изгодни ваучери за фризьор в Relaxpoint, за да останете доволни

Чисто, ясно и просто, нали? Но нещата не винаги протичат гладко във фризьорския салон. Ако вие имате изключително високи изисквания за вашата прическа, за начина, по който ще подходят към вашите желания и за продуктите, които ще използват върху вашата коса и скалп, за вас изборът на ваучер за фризьор сигурно в повечето случаи е било е истинско предизвикателство. И въпрос на риск, нали? Ще ни повярвате ли, ако ви споделим, че вече не е нужно да се притеснявате предварително, преди да посетите салона, от който сте закупили своя ваучер за фризьор? Просто ни се доверете! Защото ние от Relaxpoint не се доверяваме лесно и избираме много обективно и прецизно офертите, които да публикуваме на своята платформа. И не правим никакви компромиси с качеството или с цената. Точно като вас! Ние говорим на вашия език и смятаме, че можем да ви предложим онова, което търсите.

Най-добрите ваучери за фризьор са тук

Създадохме специална система за отсяване на най-добрите фризьорски салони, базирайки се на различни критерии. Селектираме официално регистрирани обекти със законно право да упражняват тази дейност и предприели всички мерки за безопасност по време на работа, включително и по отношение на използваните продукти. Едновременно с това, проучваме щателно потребителските отзиви, качествата, уменията и опита на коафьорите и стилистите, за да сме сигурни, че ви предлагаме една наистина перфектна гама от ваучери за фризьор, сред който лесно да изберете идеалния за вас. Знаем, че за някои от вас е повече от трудно да поверите прическата и косата си на непознат и непроверен човек. Затова проверката я извършваме вие. Така ви даваме гаранцията, че крайният резултат не просто ще ви допадне, но и ще ви накара да се върнете отново и отново в същия фризьорски салон

Богато разнообразие от услуги и ваучери за фризьор в Relaxpoint

В Relaxpoint предоставяме наистина пълна колекция от услуги и ваучери за фризьор. Какъвто и да е планът ви за смяна на визията, можете да го изпълните без риск от разочарование с наша помощ. В нашата селекция ще намерите ваучери за фризьор за класическо мъжко, дамско и детско подстригване. Част от специалните оферти включват и измиване и изсушаване. Предоставяме и ваучери за фризьор, включващи нови модерни и иновативни терапии за подсилване на косата, придаване на блясък, елиминиране на прекомерното омазняване, цъфтеж или накъсване. Ако търсите професионално боядисване – със или без боя, предоставена от вас – също можем да ви бъдем от полза. Разполагаме и с такъв тип услуги, както и с ваучери за фризьор за официална прическа, трайно изправяне или къдрене.

В Relaxpoint можете да изберете идеалната за вас оферта за фризьорска услуга на достъпна цена. Разгледайте предложенията и не се колебайте да поверите промяната в своята визия на човек, който знае какво прави и може да изпълни всяка ваша прищявка или по-нестандартно желание. Работим с изцяло лицензирани фризьорски салони и специалисти с изключително богат опит, талант и желание за работа.