Избери локация
Категория

Пакет Ламиниране на мигли и вежди + боядисване + подхранваща терапия

Предложението е валидно до 31.12.2023

95 лв.

Потребителски рейтинг

5.00
  • 5.00 / 5.00

Описание

LashLift Ламиниране на мигли Elleebana
Ламинирането на мигли е напълно безопасна процедура, чрез която се повдигат,извиват, удебеляват и укрепват естествените мигли, като се повдигат от корена и се създава ефект на спирала. Още след първата процедура ще можете да направите оценка на естетичния ефект, а след 2-3 процедури ще забележите, че миглите Ви са по-плътни и здрави. Ефектът на повдигане и извиване се запазва 6-8 седмици, без необходимост от специална грижа. Можете спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, ползвате сауна, парна баня и т.н. Използваме продукти с доказано качество в световен мащаб!

BrowLift Ламиниране на вежди Elleebana
Процедурата е напълно безопасна за Вашите вежди. Използват се хипоалергенни продукти от най-висок клас, които възстановяват космената структура и подхранват косъмчетата . Подходяща е при вежди с неподреден растеж на косъма, твърде тънки и светли косъмчета, вежди без добре подчертана форма. Ползи от процедурата: -подредени и подчертани вежди -подхранени и възстановени косъмчета -перфекто създадена форма на веждите -траен ефект до 2 месеца

Цени на услугите:
Ламиниране на мигли - 75лв
Ламиниране на вежди - 60лв
Общо - 135лв/ Пакетна цена - 95лв

Условие на офертата

При неявяване на уговорените дата и час, ваучерът се счита за използван! Промяна на уговорени дата и час се приема, ако се направи поне 1 ден предварително!

Валидност на ваучерите

30 дни от закупуването на ваучера.

Офертата е предоставена от Boho Beauty Studio

При нас ще откриете качествени продукти съчетани с професионално отношение и уютна атмосфера. Комбинация, гарантираща усмивката на нашите клиенти. Очакваме Ви!

Вижте още оферти

Работно време, адрес, контакт

  • ул. „Марко Балабанов“ 35, Варна
  • Работно време: Вторник - Петък 10:00-19:00, Събота 10:00-17:00
  • Телефон: 089 671 7149
  • E-mail:
  • https://bohobeautystudio.business.site/