Избери локация
Категория
Изчисти филтрите »
Топ цена 18 лв.

Карта за солариум 30 минути

Искате да поддържате красивия летен загар? Студио Канела е вашето място! Картата може да ...

5.00
  • 5.00 / 5.00

Богата гама от оферти за масаж

Специално на вашето внимание, екипът на Relaxpoint представя една изключителна селекция от ваучери за масаж в София. Знаем колко много може да даде на тялото и душата един масаж в забързания ден на динамичния ни начин на живот – усещане за безвремие, тотален релакс, самочувствие, а дори и терапевтичен и разкрасяващ ефект. Но за да изпълни всички тези функции, масажът трябва да е извършен от специалист, в подходяща обстановка и със сертифицирани и тествани продукти. За щастие, за вас вече не съществува да попаднете на оферти за масаж, които не отговарят на тези критерии. В Relaxpoint знаем как да отсеем най-добрите процедури за тяло и масаж. И с удоволствие ви ги поднасяме след щателна проверка на едно място, сигурното място.

Поглезете сетивата си с ваучер за масаж

От край време масажът се смята за еднакво терапевтичен, отпускащ и разкрасяващ метод за едно по-хармонично съжителство между дух и тяло, между самочувствие и обективна самооценка, между динамиката в забързаното ни ежедневие и възможността да останем за кратко насаме със себе си. В Relaxpoint сме напълно съгласни, че всеки заслужава да открадне малко време за себе си и да си подари нещо толкова простичко като ваучер за масаж. То може и да е простичко, но истината е, че във всички наши оферти за масаж има скрити екстри. Макар да не го пише в някои оферти, да знаете, че след като напуснете масажното студио, тялото ви ще се чувства като преродено, грижите оставени назад в изминалото време от деня, а настроението ви ще се покачи с няколко градуса! Затова не се колебайте и отпуснете педала на газта в забързаното си ежедневие. Намалете скоростта и се оставете на насладата и релакса, отпускайки се в професионалните ръце на специалистите, които ви препоръчваме за оферти за масаж.

Какви оферти за масаж ще намерите в Relaxpoint?

В Relaxpoint не се ограничаваме до класиката, а напротив – проправяме път и на модерните, новите тенденции в грижите и процедурите за тялото. Ето защо в нашата богата селекция от оферти за масаж ще намерите разнообразни предложения, които ще ви изкушат и събудят от съня на монотонното и стресово ежедневие още докато се запознавате с тях. В нашата платформа с удоволствие ще ви поднасяме идеи както за релакс, така и оферти с терапевтичен ефект. Предложенията за масаж в сайта ни, смеем да твърдим, са еднакво благоприятно действащи и на тялото, и на духа. В колекцията ни от проверени и качествени ваучери за масаж ще намерите:

  • Ваучер за цялостен или частичен масаж
  • Ваучер за конкретна зона от тялото с терапевтичен ефект – крайници, гръб и дори лице
  • Ваучер за отмора и релакс, включително и такива с участието на специални древни методи и техники като тези на класическата ароматерапия, прилагане на вулканични камъни и други
  • Антицелулитни масажи и масажи, подобряващи кръвообращението и действащи ползотворно на диета за отслабване
  • Ваучери за масажи от цял свят – японски, тибетски, шведски
  • И много, много други страхотни оферти за масаж

Заключете и изхвърлете стреса от себе си, като се насладите на качествен ваучер за масаж от селекцията на Relaxpoint!