Избери локация
Категория

Терапевтично-Възтановителен ма TECAR масаж на зона по избор

Предложението е валидно до 31.12.2023

-66.10% 59 лв. 20 лв.

Потребителски рейтинг

5.00
  • 5.00 / 5.00

Описание

Нашето тяло е изградено от клетки, които живеят в нормална биологична среда. Нарушението на тази среда води до загуба на енергия и съответно нарушава здравословното състояние на организма. Погрижете се за общия ви тонус с масаж в Център за здраве и красота Physio-Aesthetic!

Какво представлява процедурата? TECAR масажът (капацитивно резистивно електро-магнитно трансфериращ масаж), наподобаващ на масаж с топли и студени камъни, отлично зарежда тъканната структура с нужната биологична енергия, като оздравява в пъти по-бързо тялото на човека. Използва се като спортен, релаксиращ и терапевтичен зонален масаж (тоест частичен масаж).

Условие на офертата

С предварително записан час на: 088 881 4452.

Услугата се извършва само при предоставяне на номер и секретен код на ваучер при посещението. Процедурата се извършва от мъж. Всеки клиент може да ползва по 2 ваучера за себе си.

Валидност на ваучерите

Ваучерът е валиден до 30 дена след закупуването му.

Офертата е предоставена от Phisio-Aesthetic

Център за здраве и красота Physio-Aesthetic е съвременен център за красота. Процедурите се извършват от: Мирослав Методиев - бюти експерт, рефлексотерапевт, работил с олимпийския комитет на руската федерация, клиники за отслабване и моделиране на тялото д-р Гаврилов - Русия, ексклузивен представител, за България на Skinexians Франция, с 20 години натрупана практика и множество собствени индивидуални и алтернативни методики за цялостно подмладяване и оздравяване на човека.

Вижте още оферти

Работно време, адрес, контакт

  • Бул. Осми Приморски Полк, блок 118, вх.В ет.1
  • Работно време: Понеделник-Събота 08:00-20:00
  • Телефон: 0888814452
  • E-mail: