За нас

Нашата мисия е да откроим качествените салони за красота.

С посещението на салон за красота си създавате едно незабравимо преживяване, подарявате си минути за грижа и любов към себе си. Процедурите възстановяват и релаксират тялото ви, намаляват стреса, помагат ви да се чувствате по-красиви, по-обичани и повдигат самочувствието ви. Всичко това преобразява ежедневието ви: ставате по-привлекателни, по-общителни и по-успешни в личния и професионалния си живот.

Ние се стремим не само да помагаме за селектирането и позиционирането на студиата, но и за тяхното успешно развитие. Нашето призвание е да даваме ноу-хау и стратегии за управление на един успешен салон и рекламирането му в интернет пространството.

Нашата цел е да изградим приятелска връзка между салоните и техните посетители.

Ние сме млади хора работили в различни сфери на бизнеса и открили нуждата да се създаде сайт, който откроява качествените салони за красота.

Като всеки човек, посещавал салони за красота с ваучери, сме изпитали смесени чувства при посещенията си. Това ни мотивира да създадем сайт, в който потребителите да открият салоните, предоставящи им услуга, която отговаря на нуждите им в добро съотношение между цена-качество. В същото време предоставяме на салоните за красота възможността да открият своите идеални клиенти.

С опита си в различни компании сме придобили знания и умения, жизненоважни за една успешна организация. Това ни стимулира да помогнем на студиата със съвети, бизнес стратегии и ноу-хау, за да сбъднем техните мечти за проспериращ бизнес.

Нашата мечта е вече реалност и сайтът изпълнява успешно своята мисия.

Искате да откриете преживяване отговарящо на Вашите нужди? Разгледайте нашите актуални оферти тук.


Искате да увеличите посещенията на Вашето студио? Свържете се с нас тук.